Expo Centre

По време на ЕвроСпелео Форум 2019 ще бъде проведено „Спелео Експо“ изложение и спелео панаир на книгата (Speleo Book Fair).

Покана за участие в „Спелео Експо“ изложение

Организаторите канят пещерните клубове и организации, както и компании да участват като търговци или изложители на ЕвроСпелео Форум 2019.

По време на ЕвроСпелео Форума ще има специално обособена зала „Спелео Експо“, в която ще има възможност да се представят или продават продукти. Залата се намира в блока, в който ще се организират и провеждат голяма част от мероприятията, включени в програмата на форума и участниците в събитието ще имат възможност по всяко едно време да разглеждат продуктите изложени в „Спелео Експо“ залата.

Условия за участие в „Спелео Експо

Залата ще бъде отворена всеки ден в дните от форума (четвъртък, петък и събота) от 9:30 до 18:00 часа.

Изложителите ще имат възможност предварително да подредят своите щандове в сряда след 13:30 часа. В неделя до 13:30 залата трябва да се освободи.

Пакетна цена за ползване на залата за 3-те дена от ЕвроСпелео Форума:

  • 30 лв. на квадратен метър, при заети до до 2 м2
  • 25 лв. на мпри заети до 5 квадратни метра

Цена от 15 лв. на мна ден, в случай, че ще се използва залата само за определен ден.

В рамките на „Спелео Експо изложителите имат възможност да ползват до 5 м2.

За всички участници ползвали и платили залата за четвъртък, петък и събота, дните сряда и неделя са безплатни. За всички останали, дните сряда и неделя се заплащат на половин цена.

Участниците сами организират и подреждат своите продукти. Сами продават и пазят своите продукти за времето, в което е отворена залата за посещения (9:30 до 18:00 часа). Всички съоръжения (щандове, закачалки, манекени и др.) се осигуряват от самите участници.

Организаторите имат възможност да осигурят до 1 маса на изложител с размери 1 м х 0,60 см.

Желаещите да изложат и продават своите продукти, могат да заявят участието си на електорнна поща: esf@speleo-bg.org в срок до 1 август.


Покана за участие в спелео панаир на книгата (Speleo Book Fair)

Предвидено е място за организиране на спелео панаир на книгата. Изложението ще се проведе от четвъртък до събота от 9:30 до 18:00 часа.

Условия и такси за изложение на книги 

Таксата за една маса с площ от около 100 см х 60 см е 20 лв.

Участниците сами организират, подреждат и продават своите книги.

Желаещите да изложат и продават своите книги, могат да заявят участието си на електорнна поща: esf@speleo-bg.org в срок до 1 август.